Gledaj Osvetnici: Završnica (2019) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido

Gledaj Osvetnici: Završnica (2019) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Osvetnici: Završnica cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Osvetnici: Završnica Online sa Prevodom

 

Gledajte Osvetnici: Završnica Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Osvetnici: Završnica (2019) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Osvetnici: Završnica , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Osvetnici: Završnica?
Prevedeno s engleskog jezika-Avengers: Endgame je američki film o superjunacima iz 2019. temeljen na superherojskom timu Marvel Comics Avengers. Producirao ga je Marvel Studios, a distribuirao Walt Disney Studios Motion Pictures, izravni je nastavak Avengers: Infinity War i 22. film u Marvel Cinematic Universe.

 


Kad pušten Osvetnici: Završnica?
Početak prikazivanja: 26. travnja 2019. (SAD)
Blagajna: 2,798 milijardi USD
Adaptacija djela: Osvetnici
Nagrade: BFCA nagrada po izboru kritičara za najbolji akcijski film, VIŠE

 


Pročitajte zaplet iz filma Osvetnici: Završnica?       
2018., dvadeset i tri dana nakon što je Thanos ubio polovicu života u svemiru, [N 1] Carol Danvers spašava Tonyja Starka i Nebulu iz dubokog svemira i oni se ponovno ujedinjuju s preostalim Osvetnicima—Bruceom Bannerom, Steveom Rogersom, Thorom, Natashom Romanoff , i James Rhodes—i Rocket on Earth. Locirajući Thanosa na nenaseljenom planetu, planiraju upotrijebiti Beskonačno kamenje da preokrenu njegove postupke, ali otkrivaju da ih je Thanos već uništio kako bi spriječio daljnju upotrebu. Razbješnjen, Thor odrubi glavu Thanosu.

Pet godina kasnije, 2023., Scott Lang bježi iz kvantnog carstva.[N 2] Došavši do kompleksa Osvetnika, objašnjava da je doživio samo pet sati dok je bio zarobljen. Teoretizirajući kvantno carstvo dopušta putovanje kroz vrijeme, traže od Starka da im pomogne da dohvate Kamenje iz prošlosti kako bi preokrenuli Thanosove akcije u sadašnjosti. Stark, Rocket i Banner, koji je od tada spojio svoju inteligenciju s Hulkovom snagom, grade vremeplov. Banner napominje da mijenjanje prošlosti ne utječe na njihovu sadašnjost; sve promjene stvaraju alternativne stvarnosti. Posjećujući Asgardsko izbjegličko naselje New Asgard, u Norveškoj, Banner i Rocket regrutiraju debelog i malodušnog Thora. U Tokiju Romanoff regrutira Clinta Bartona, koji je postao osvetnik nakon smrti svoje obitelji.

Banner, Lang, Rogers i Stark putuju u New York tijekom Lokijevog napada 2012. godine.[N 3] U Sanctum Sanctorumu, Banner uvjerava Drevnog da mu da Kamen vremena nakon što je obećao da će razno kamenje vratiti na njihova prava mjesta. na vrijeme. U Starkovom tornju, Rogers preuzima Kamen uma od agenata za spavanje Hydre, ali Starkov i Langov pokušaj da ukradu svemirski kamen ne uspijeva, što omogućuje 2012-Lokiju da pobjegne s njim. Rogers i Stark putuju u Camp Lehigh 1970., gdje Stark dobiva raniju verziju svemirskog kamena i susreće svog oca Howarda. Rogers krade Pym Particles od Hanka Pyma kako bi se vratio u sadašnjost i špijunira svoju izgubljenu ljubav, Peggy Carter.

U međuvremenu, Rocket i Thor putuju u Asgard 2013.; [N 4] Rocket vadi Kamen stvarnosti od Jane Foster, dok Thor dobiva ohrabrenje od svoje majke Frigge i preuzima svoj stari čekić Mjolnir. Barton, Romanoff, Nebula i Rhodes putuju u 2014.; Nebula i Rhodes odlaze u Morag i ukradu Kamen moći prije nego što Peter Quill uspije, [N 5] dok Barton i Romanoff putuju u Vormir. Čuvar Kamena duše, Crvena lubanja, otkriva da se može steći samo žrtvovanjem voljene osobe. Romanoff se žrtvuje, dopuštajući Bartonu da dobije Kamen. Rhodes i Nebula pokušavaju se vratiti u svoje vrijeme, ali Nebula je onesposobljena kada se njezini kibernetički implantati povežu s njezinim prošlim ja, omogućujući 2014-Thanosu da sazna o svom budućem uspjehu i pokušaju Osvetnika da ga ponište. 2014-Thanos šalje 2014-Maglicu naprijed na vrijeme kako bi se pripremio za svoj dolazak.

Ponovno se ujedinivši u sadašnjosti, Osvetnici stavljaju Stonese u rukavicu koju su izgradili Stark, Banner i Rocket. Banner, koji ima najveću otpornost na njihovo zračenje, drži rukavicu i preokreće Thanosovo raspadanje. U međuvremenu, 2014-Maglica, oponašajući svoju buduću ja, koristi vremeplov za transport 2014-Thanosa i njegovog ratnog broda u sadašnjost, koju zatim koristi da uništi kompleks Osvetnika. Današnja Nebula uvjerava 2014-Gamoru da izda Thanosa, ali ne može uvjeriti 2014-Nebulu i ubija je. Thanos svladava Starka, Thora i Rogersa koji posjeduje Mjolnir i poziva svoju vojsku da povrati Kamenje, s namjerom da ih iskoristi za uništavanje svemira i stvaranje novog. Obnovljeni Stephen Strange stiže s drugim čarobnjacima, obnovljenim Osvetnicima i Čuvarima galaksije, Razaračima i vojskama Wakande i Asgarda kako bi se borio protiv Thanosove vojske. Dolazi i Danvers i uništava Thanosov ratni brod, ali je Thanos svladava i zgrabi rukavicu. Stark dobiva Kamenje i koristi ih da razbije Thanosa i njegovu vojsku, ali ga naprezanje njihovog korištenja ubija.

Nakon Starkovog pogreba, Thor imenuje Valkyrie za novog vladara New Asgarda i pridružuje se Čuvarima. Rogers vraća Stonese i Mjolnir na njihove prave vremenske okvire i ostaje u prošlosti živjeti s Carterom. U sadašnjosti, stariji Rogers predaje svoj štit Samu Wilsonu.

 

Gledajte Osvetnici: Završnica (2019) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Osvetnici: Završnica (2019 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2019 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Osvetnici: Završnica (2019 ) HDRip
Osvetnici: Završnica (2019 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Osvetnici: Završnica (2019 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Osvetnici: Završnica (2019 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Osvetnici: Završnica Filmovi 2019
Osvetnici: Završnica 2019 Ceo film
Osvetnici: Završnica 2019 Cijeli film
Osvetnici: Završnica premijera 2019
Osvetnici: Završnica u bioskopu 2019
Osvetnici: Završnica u hrvatskoj 2019
Osvetnici: Završnica u srbiji 2019
Osvetnici: Završnica u americi 2019
Osvetnici: Završnica u bioskopima 2019
Osvetnici: Završnica ceo film 2019
Osvetnici: Završnica ceo film online 2019
Osvetnici: Završnica online sa prevodom 2019
Osvetnici: Završnica ceo film online za gledanje 2019
Osvetnici: Završnica ceo film online besplatno 2019
Osvetnici: Završnica 2019 Prevodom

rich_text    
Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido
rich_text    

Comentarios de la página