(Gledaj-Film) Mali šef Online Film Sa Prevodom 2021 HD

Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido

Gledaj Mali šef Online sa Prevodom Gledalica, Mali šef Online sa Prevodom Popcorn HD, Mali šef (2021) Online sa Prevodom na Srpski, Mali šef Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Mali šef Film 2021 Online sa Prevodom


Gledanje Mali šef  Online s Prevodom, Mali šef (Mali šef,2021) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Mali šef online sa prevodom - Gledalica - Mali šef Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/3HAQRYO

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/3HAQRYO


SADRŽAJ FILMA : 
U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim I can stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova žena, Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje.

Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.


Žanr filma : 
IZVORNO IME: The Boss Baby: Family Business

REDATELJ: Tom McGrath  |  ŽANR: animirani

ULOGE: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić

TRAJANJE FILMA: 107 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.09.2021
 

 

Gledaj film Mali šef (2021) s prijevodom, prevodom, online! Mali šef (2021) online sa prevodom. Gledati Mali šef  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Mali šef Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Mali šef Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Mali šef Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Mali šef /Mali šef (2021) Ceo film Online sa prevodom
Mali šef /Mali šef  (2021) Online sa Prevodom
MojTv Mali šef /Mali šef (2021) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Mali šef /Mali šef (2021) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Mali šef /Mali šef (2021) s Titlovima Online sa Prevodom
Mali šef  Film Online Srpski
Mali šef  Online sa Prevodom na Srpski
Mali šef  Online sa Prevodom Besplatno
Mali šef  Online sa Prevodom Filmovizija
Mali šef  Online sa Prevodom Popcorn
Mali šef  Popcorn sa Prevodom
Mali šef  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Mali šef  2021
Mali šef  Film Online Hrvatski
Mali šef  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Mali šef  Domaći Filmovi online Hrvatski, Mali šef  (2021) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Mali šef  Domaći Filmovi 2021 online za gledanje

rich_text    
Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido
rich_text    

Comentarios de la página