Gledaj The Thinning (2016) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido

Gledaj The Thinning (2016) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati The Thinning cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : The Thinning Online sa Prevodom
 


Gledajte The Thinning Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


The Thinning (2016) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( The Thinning , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film The Thinning?
Prevedeno s engleskog jezika-The Thinning je američki društveno -fantastični triler web film iz 2016. godine koji je režirao Michael Gallagher, a u kojem glume Logan Paul, Peyton List, Lia Marie Johnson, Calum Worthy, Matthew Glave, Michael Traynor i Stacey Dash.

 


Kad pušten The Thinning?
Datum prvog javnog prikazivanja: 12. listopada 2016.

 


Pročitajte zaplet iz filma The Thinning?       
Godine 2039. Zemlja je prenaseljena. Ujedinjeni narodi izjavljuju da sve nacije moraju godišnje smanjiti svoje stanovništvo za 5%. Sjedinjene Države provode 10-241 ili "Thinning", standardizirani test u kojem se pogubljuju oni koji ne uspiju.

Blake Redding, sin guvernera Teksasa Deana Reddinga, izlazi s djevojkom po imenu Ellie Harper, a obje ne uče za ispit. Blake položi ispite, dok Ellie padne na ispitu. Blake zove oca u pokušaju da oslobodi Ellie, ali on odbija.

Na dan svog posljednjeg ispita godinu dana kasnije, Blake snima video u kojem govori da će namjerno pati na ispitu kako bi testirao očevu odanost. Redding prima na znanje ovu najavu, a test menadžeru Masonu Kingu naređuje da prođe Blakea bez obzira na njegov rezultat. Mason mijenja svoj rezultat s genijalnom kolegicom iz razreda Lainom, prošavši Blakea. Učiteljica gospođa Birch potajno predaje Laini ključnu karticu kako bi mogla otključati vrata i pobjeći. Blake zamrači školu, dopuštajući Laini da pobjegne. To, međutim, postaje nemoguće jer je škola zatvorena. Nakon što je iskoristila ključnu karticu, Laina se sastaje s Blakeom.

Nakon niza eskapada sa čuvarima, Laina odlazi u poslužiteljsku sobu provjeriti rezultate. Saznaje da se rezultati testova miješaju, što rezultira nepravomoćnom smrću mnogih učenika s prolaznim ocjenama, poput Ellie. Laina ga daje svom prijatelju Kellanu, koji je prijatelj s voditeljem vijesti. Napajanje je uključeno, a Laina je uhvaćena kamerom i odvedena u Thinning. Blake, još uvijek prerušen, pokušava osloboditi sve propale studente, ali upada u borbu s drugim čuvarima. Nakon što su fotografije procurile, Redding nema izbora nego pogubiti sve one koji zapravo nisu uspjeli, uključujući Blakea. Kako zatvaranje završava, Laina se ponovno ujedinjuje sa svojom mlađom sestrom Corrine i gospođom Birch, koja se brine o Corrine od smrti njihove majke.

Blake i ostali prikazani su u velikom podzemnom dizalu, gdje mnogi ljudi rade za tehnološku tvrtku Assuru Global. Dok se Blake polako budi od onoga što je zapravo droga za spavanje, ugleda plavu djevojku kako radi: Ellie.

 

 


Gledajte The Thinning (2016) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte The Thinning (2016 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2016 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film The Thinning (2016 ) HDRip
The Thinning (2016 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte The Thinning (2016 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film The Thinning (2016 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


The Thinning Filmovi 2016
The Thinning 2016 Ceo film
The Thinning 2016 Cijeli film
The Thinning premijera 2016
The Thinning u bioskopu 2016
The Thinning u hrvatskoj 2016
The Thinning u srbiji 2016
The Thinning u americi 2016
The Thinning u bioskopima 2016
The Thinning ceo film 2016
The Thinning ceo film online 2016
The Thinning online sa prevodom 2016
The Thinning ceo film online za gledanje 2016
The Thinning ceo film online besplatno 2016
The Thinning 2016 Prevodom

rich_text    
Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido
rich_text    

Comentarios de la página