Gledaj Harry Potter i Plameni pehar (2005) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido

Gledaj Harry Potter i Plameni pehar (2005) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Harry Potter i Plameni pehar cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Harry Potter i Plameni pehar Online sa Prevodom

 

Gledajte Harry Potter i Plameni pehar Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Harry Potter i Plameni pehar (2005) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Harry Potter i Plameni pehar , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Harry Potter i Plameni pehar?
Harry Potter i Plameni pehar je fantasy film iz 2005. redatelja Mikea Newela, te distribuiran od Warner Bros. Pictures. Temelji se na istoimenom romanu J. K. Rowling iz 2000. godine. Film je četvrti u serijalu filmova o Harry Potteru, te ga je napisao Steve Kloves, a producirao ga je David Heyman.

 


Kad pušten Harry Potter i Plameni pehar?
Početak prikazivanja: 18. studenoga 2005. (SAD)
Redatelj: Mike Newell
Nastavak: Harry Potter i Red feniksa
Adaptacija djela: Harry Potter i Plameni pehar
Godina izdanja: 2005.
Glazba: Patrick Doyle; John Williams

 


Pročitajte zaplet iz filma Harry Potter i Plameni pehar?       
Harry Potter se budi iz noćne more u kojoj je čovjek po imenu Frank Bryce ubijen nakon što je prisluškivao Lorda Voldemorta u zavjeri s Peterom Pettigrewom i još jednim muškarcem. Kasnije, dok Harry prisustvuje utakmici Svjetskog prvenstva u quidditchu između Irske i Bugarske s obitelji Weasley i Hermionom, skupina bombaša smrti terorizira kamp, ​​a čovjek koji se pojavio u Harryjevu snu priziva tamnu zastavu.

U Hogwartsu, Albus Dumbledore predstavlja bivšu Auroru Alastor “Wild-eyed” Moodyja kao novog učitelja obrane od mračnih sila. Također najavljuje da će škola biti domaćin Tromagic turnira na kojem se tri magijske škole natječu u tri izazova. Natjecati se mogu samo čarobnjaci od sedamnaest i više godina. Flaming Cup odabire "prvake" koji će sudjelovati u natjecanju: Cedric Diggory iz Hufflepuffa koji predstavlja Hogwarts, Viktor Krum iz Durmstrang instituta u istočnoj Europi i Fleur Delacour predstavlja Beauxbatons 'Magic Academy of France. Iznenada trofej neočekivano odabire Harryja za četvrtog prvaka. Dumbledore ne može povući maloljetnog Harryja s turnira jer ministar Barty Crouch, stariji, tvrdi da su prvaci vezani ugovorom nakon što su odabrani.

Za prvi zadatak, svaki prvak mora donijeti zlatno jaje koje čuva zmaj. Harry uspijeva pronaći svoje jaje koje sadrži informacije o još jednom izazovu. Ubrzo nakon toga održava se svečani plesni događaj poznat kao Božićni bal; Harry i Ron odlaze sa sestrama Parvati i Padmom Patil, Harryjeva simpatija Cho Chang dolazi sa Cedricom, dok Hermiona dolazi s Victorom, što Rona čini ljubomornim. Drugi zadatak uključuje ronjenje pod vodom kako bi se pomoglo natjecateljima spasiti nekoga tko im je dragocjen. Harry završava na trećem mjestu, ali je promoviran na drugo mjesto iza Cedrica zbog svojih "moralnih odluka", nakon što je spasio Fleurinu sestru Gabrielle kao i Rona. Nakon toga, Harry otkriva leš Croucha Starijeg u šumi. Dok čeka Dumbledorea u svom uredu, Harry otkriva Sito uspomena koje čuva Dumbledoreova sjećanja. Harry je svjedok na suđenju u kojem je Igor Karkaroff Ministarstvu magije priznao imena ostalih osuđenika na smrt nakon Voldemortova poraza. Kada imenuje Severusa Snapea, Dumbledore jamči Snapeovu nevinost; Snape je špijunirao protiv Voldemorta prije nego što ovaj nije uspio. Nakon što Karkaroff imenuje Bartyja Croucha Jr., razoreni Crouch stariji zatvara svog sina u Azkaban. Izlazeći iz Site, Harry shvaća da je Crouch mlađi muškarac kojeg je vidio u snu.

Za konačni zadatak, prvaci moraju doći do Tromagic Cupa koji se nalazi u labirintu živice. Nakon što Fleur i Viktor nisu obučeni, Harry i Cedric zajedno dolaze do pehara, ali nakon što ga obojica zgrabe u isto vrijeme, ispada da je ovaj zapravo trag koji ih vodi do groblja gdje čekaju Pettigrew i Voldemort. Pettigrew ubija Cedrica kletvom ubojstva i izvodi ritual koji vraća Voldemorta, koji zatim poziva Smrtoždere. Voldemort oslobađa Harryja i poziva ga na dvoboj kako bi dokazao da je bolji čarobnjak. Harry pokušava upotrijebiti magiju Expelliarmusa da blokira Voldemortove pokušaje smrtonosnog prokletstva. Snopovi njihovih štapića su isprepleteni, a Voldemortov štapić razotkriva posljednje čarolije koje je izveo. Na groblju se mogu vidjeti duhovi ljudi koje je ubio: Cedric, Frank Bryce i Harryjevi roditelji. To na trenutak odvlači pažnju Voldemorta i njegovih smrtonoša, dopuštajući Harryju da iskoristi trag kako bi pobjegao sa Cedricovim tijelom.

Harry kaže Dumbledoreu da se Voldemort vratio i ubio Cedrica. Moody odvede Harryja u svoj ured da ga ispita o Voldemortu, nehotice otkrivši previše kad ga upita o groblju, unatoč činjenici da Harry nije spomenuo groblje. Moody otkriva da je stavio Harryjevo ime u Flaming Cup i izmanipulirao Harryja kako bi osigurao pobjedu na turniru. Moody pokušava napasti Harryja, ali Dumbledore, Snape i Minerva McGonagall dolaze i svladavaju ga. Učitelji tjeraju Moodyja da pije Veritaserum, a on otkriva da je pravi Moody zarobljen u čarobnom kovčegu, dok je ovaj otkriven kao prerušeni Crouch Jr. i vraćen u Azkaban.

Dumbledore studentima otkriva da je Voldemort ubio Cedrica, iako se Ministarstvo magije protivi otkriću. Dumbledore kasnije posjećuje Harryja u njegovoj spavaonici ispričavajući mu se zbog opasnosti koju je pretrpio. Harry otkriva da je vidio svoje roditelje na groblju; Dumbledore ovaj efekt naziva "Priori Incantatem". Hogwarts, Durmstrang i Beauxbatons se opraštaju jedni od drugih.

 

Gledajte Harry Potter i Plameni pehar (2005) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Harry Potter i Plameni pehar (2005 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2005 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Harry Potter i Plameni pehar (2005 ) HDRip
Harry Potter i Plameni pehar (2005 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Harry Potter i Plameni pehar (2005 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Harry Potter i Plameni pehar (2005 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Harry Potter i Plameni pehar Filmovi 2005
Harry Potter i Plameni pehar 2005 Ceo film
Harry Potter i Plameni pehar 2005 Cijeli film
Harry Potter i Plameni pehar premijera 2005
Harry Potter i Plameni pehar u bioskopu 2005
Harry Potter i Plameni pehar u hrvatskoj 2005
Harry Potter i Plameni pehar u srbiji 2005
Harry Potter i Plameni pehar u americi 2005
Harry Potter i Plameni pehar u bioskopima 2005
Harry Potter i Plameni pehar ceo film 2005
Harry Potter i Plameni pehar ceo film online 2005
Harry Potter i Plameni pehar online sa prevodom 2005
Harry Potter i Plameni pehar ceo film online za gledanje 2005
Harry Potter i Plameni pehar ceo film online besplatno 2005
Harry Potter i Plameni pehar 2005 Prevodom

rich_text    
Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido
rich_text    

Comentarios de la página