Dune — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido

Gledaj Dune (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Dune cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Dune Online sa Prevodom

 

Gledajte Dune Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Dune (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Dune , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Dune?
Prevedeno s engleskog jezika-Dune je američki epski znanstveno-fantastični film iz 2021. redatelja Denisa Villeneuvea, a scenarista Villeneuvea, Jona Spaihtsa i Erica Rotha. To je prva od planirane dvodijelne adaptacije romana Franka Herberta iz 1965., koja prvenstveno pokriva prvu polovicu knjige.

 


Kad pušten Dune?
Dune je prvobitno trebao biti objavljen 20. studenog 2020., ali je odgođen na 18. prosinca 2020..[95][31][96] Film je tada odgođen zbog pandemije COVID-19, ovaj put do 1. listopada 2021., preuzimajući termin izdavanja The Batmana, gdje će biti prikazan u kinima u 3D.[5] Krajem lipnja 2021. Warner Bros. je ponovno odgodio američki datum izlaska filma za tri tjedna do 22. listopada 2021. kako bi izbjegao konkurenciju s No Time to Die.[97] Više od mjesec dana prije domaćeg datuma izlaska u Sjevernu Ameriku, film je imao poremećen raspored prikazivanja u kinima na većini međunarodnih tržišta koja nemaju HBO Max, počevši od 15. rujna, uključujući Francusku, Italiju, Švedsku i Švicarsku.[98][99] Tjedan dana prije objavljivanja u Sjedinjenim Državama, Warner Bros. najavio je da će film biti dostupan na HBO Maxu navečer 21. listopada 2021., što je u korelaciji s tipičnim kino projekcijama u četvrtak u ranim satima za filmove koji se prikazuju petkom (iako studio nije bio radeći rane pretpreglede četvrtkom za većinu ostatka svojih hibridnih kino/HBO Max izdanja. Ostale iznimke bile su In the Heights i The Suicide Squad, koji su imali istu strategiju za svoje rane pretpreglede četvrtkom/HBO Max izdanje).[100]

Kao i svi Warner Bros. filmovi iz 2021., Dune će se istovremeno emitirati na HBO Maxu u razdoblju od mjesec dana.[101] Film će tada biti uklonjen iz servisa i slijediti uobičajeni raspored izdavanja za kućne medije, [101] sličan procesu koji je Warner Bros. koristio za Wonder Woman 1984. [102] Villeneuve je bio jedan od nekoliko redatelja, uz lance kina i produkcijske kuće (uključujući Legendary Entertainment, koji je producirao i financirao film), koji su izrazili razočaranje i nezadovoljstvo tim potezom.[103] U kolumni objavljenoj u Varietu napisao je: "Streaming može proizvesti sjajan sadržaj, ali ne i filmove Duneovog opsega i razmjera. Warner Bros.' odluka znači da Dune neće imati priliku financijski nastupati kako bi bio održiv, a piratstvo će u konačnici pobijediti... Moj tim i ja posvetili smo više od tri godine života da ga učinimo jedinstvenim iskustvom na velikom ekranu. Slika našeg filma i zvuk je bio pomno dizajniran da se vidi u kinima."[104] Na kraju svog pojavljivanja u Saturday Night Live istog mjeseca, Chalamet je nosio hoodie s logom Legendary Pictures, što je u medijima protumačeno kao podrška Legendary i neodobravanje ugovora o streamingu.[105]

Dune je svjetsku premijeru imao 3. rujna 2021. na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.[106][107] Također je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2021., s IMAX premijernom projekcijom u Cinesphere.[108] Jason Momoa bio je pozitivan na COVID-19 nakon što je prisustvovao premijeri filma u Londonu 15. listopada 2021..[109][110] 17. listopada film je procurio na internet prije planiranog objavljivanja u Sjedinjenim Državama i HBO Maxu.

 


Pročitajte zaplet iz filma Dune?       
Godine 10191., vojvodu Leto iz kuće Atreides, vladara oceanskog planeta Caladan, car Padishah Shaddam Corrino IV dodijelio je da zamijeni kuću Harkonnen kao feudski vladar Arrakisa. Arrakis je surova pustinjska planeta i jedini izvor "začina", vrijedne tvari koja proširuje ljudsku vitalnost i ključna je za međuzvjezdana putovanja. U stvarnosti, Shaddam namjerava natjerati kuću Harkonnen da izvede državni udar kako bi ponovno zauzeo planet uz pomoć carevih Sardaukar trupa, iskorijenivši kuću Atreides, čiji utjecaj ugrožava Shaddamovu kontrolu. Leto je zabrinut, ali vidi političke prednosti kontrole nad planetom začina i formiranja saveza s njegovim domaćim stanovništvom, vještim borcima poznatim kao Fremen.

Letova konkubina, Lady Jessica, pomoćnica je Bene Gesserit, ekskluzivnog sestrinstva čiji članovi posjeduju napredne fizičke i mentalne sposobnosti. Kao dio njihovog programa uzgoja, Bene Gesserit je dao instrukcije Jessici da rodi kćer čiji će sin postati Kwisatz Haderach, mesijansko superbiće s predvidljivim sposobnostima; umjesto toga rodila je sina Paula. Tijekom svog života Paula treniraju Letovi pomoćnici, Duncan Idaho, Gurney Halleck i Mentat Thufir Hawat, dok Jessica trenira Paula u disciplinama Bene Gesserit. Paul povjerava Jessici i Duncanu da ga muče vizije budućnosti. Zahvaljujući tim vizijama, časna majka Gaius Helen Mohiam posjećuje Caladana i podvrgava Paula smrtonosnom testu kako bi procijenio njegovu kontrolu impulsa, koji on prolazi. Mohiam daje instrukcije patrijarhu Doma barunu Vladimiru Harkonnenu da poštedi Paula i Jessicu tijekom njegova puča, na što on dvolično pristaje.

Kuća Atreides stiže u Arrakeen, uporište tvrđave na Arrakisu, gdje su Duncan i prethodnica učili o planetu i Fremenima. Leto pregovara s poglavarom Fremena Stilgarom i upoznaje planetologa i carskog suca dr. Liet-Kynesa. Kynes obavještava Letoa, Paula i Hallecka o opasnostima berbe začina, uključujući divovske pješčane crve koji putuju ispod pustinje. Tijekom leta uoče pješčanog crva kako se približava aktivnom sakupljaču začina s posadom koja se nasukala. Leto i njegov tim spašavaju radnike nekoliko trenutaka prije nego što ga pješčana glista proguta. Paulovo izlaganje zraku punom začina izaziva intenzivne predosjećaje.

Nakon što je agent Harkonnena ubio Paula, Leto stavlja svoje vojnike u stanje visoke pripravnosti. Suk doktor Wellington Yueh onesposobljava Arrakeenove štitove i omogućuje trupama Harkonnena i Sardaukara da svladaju snage Atreida. Yueh onesposobi Letoa i kaže mu da je sklopio dogovor da ga isporuči barunu u zamjenu za oslobađanje njegove zarobljene žene. Yueh zamjenjuje jedan od Letovih zuba kapsulom s otrovnim plinom i biva ubijen nakon isporuke vojvode. Leto ispušta otrovni plin, ubijajući sebe i članove barunova dvora, ali barun preživi. Duncan pobjegne i ukrade ornitopter. Harkonnens zarobi Paula i Jessicu i odvede ih u pustinju da umru. Paul i Jessica svladavaju i ubijaju svoje otmičare koristeći vještinu Bene Gesserit poznatu kao "Glas", način verbalne kontrole drugih. Pronašavši komplet za preživljavanje koji im je ostavio Yueh, Paul i Jessica provode noć u šatoru. Pavao doživljava vizije "svetog rata" koji se širi svemirom u njegovo ime.

Barun predaje zapovjedništvo nad Arrakisom svom okrutnom nećaku Rabbanu i naređuje mu da proda rezerve začina i ponovno pokrene proizvodnju kako bi nadoknadio trošak puča. Paula i Jessicu pronalaze Duncan i Kynes i odlaze na staru istraživačku stanicu, no Sardaukar ih brzo uđe u trag. Duncan i razni Fremeni žrtvuju se kako bi Jessici, Paulu i Kynesu omogućili da pobjegnu iz ustanove. Kynes, u zasjedi Sardaukarovih trupa, namami pješčanu crvu koja ih proždire zajedno s njom. Paul i Jessica stižu do duboke pustinje i susreću Slobodnjake, među kojima su Stilgar i Chani, djevojka u Paulovim vizijama. Freemen ratnik Jamis protestira protiv njihovog priznanja i Paul ga ubija u ritualnom dvoboju do smrti. Protiv Jessicine želje, Paul inzistira na pridruživanju Fremenima kako bi ispunio očev cilj da donese mir u Arrakis.

 

Gledajte Dune (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Dune (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Dune (2021 ) HDRip
Dune (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Dune (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Dune (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Dune Filmovi 2021
Dune 2021 Ceo film
Dune 2021 Cijeli film
Dune premijera 2021
Dune u bioskopu 2021
Dune u hrvatskoj 2021
Dune u srbiji 2021
Dune u americi 2021
Dune u bioskopima 2021
Dune ceo film 2021
Dune ceo film online 2021
Dune online sa prevodom 2021
Dune ceo film online za gledanje 2021
Dune ceo film online besplatno 2021
Dune 2021 Prevodom

rich_text    
Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido
rich_text    

Comentarios de la página