Filmovita Mortal Kombat (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido

Gledaj Mortal Kombat (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Mortal Kombat cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Mortal Kombat Online sa Prevodom

 

Gledajte Mortal Kombat Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Mortal Kombat (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Mortal Kombat , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Mortal Kombat?
Prevedeno s engleskog jezika-Mortal Kombat je fantastični film borilačkih vještina iz 2021. godine zasnovan na istoimenoj franšizi videoigara i ponovnom pokretanju filmske serije Mortal Kombat. U filmu glume Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Max Huang, Joe Taslim i Hiroyuki Sanada.

 


Kad pušten Mortal Kombat?
Početak prikazivanja: 23. travnja 2021. (SAD)
Redatelj: Simon McQuoid
Adaptacija djela: Mortal Kombat

 


Pročitajte zaplet iz filma Mortal Kombat?       
U Japanu iz 17. stoljeća, ubojice Lin Kueija predvođene Bi-Hanom ubijaju suparnički klan nindža Shirai Ryu na čelu s Hanzom Hasashijem, uključujući Hanzovu ženu i sina. Hanzo ubija napadače prije nego što ga ubije Bi-Han, a njegova duša je osuđena na Netherrealm. Raiden, bog groma, dolazi i odvodi Hanzovu preživjelu kćer na sigurno.

U sadašnjosti, carstvo Outworld je pobijedilo Earthrealm u devet od deset turnira poznatih kao "Mortal Kombat"; ako Earthrealm izgubi deseti turnir, pravila kažu da će ga osvojiti Outworld. Međutim, drevno proročanstvo kaže da će "krv Hanza Hasashija" ujediniti novu generaciju prvaka Earthrealma kako bi spriječili pobjedu Outworlda. Svjestan toga, čarobnjak koji jede dušu, Shang Tsung, koji je nadgledao posljednjih devet pobjeda, šalje svoje ratnike da ubiju prvake Earthrealma, identificirane zmajevim znakom, prije početka sljedećeg turnira. Jednog takvog prvaka, bivšeg profesionalnog MMA borca ​​po imenu Cole Young, zajedno sa svojom obitelji napada Bi-Han, koji sada sebe naziva Sub-Zero. Međutim, bojnik specijalnih snaga Jackson "Jax" Briggs spašava Youngove, usmjeravajući ih da pronađu njegovu partnericu, Sonyu Blade. Jax se ostaje boriti protiv Sub-Zero, ali gubi ruke u tom procesu.

Cole prati Sonyu do njezina skrovišta, gdje ispituje zarobljenog australskog plaćenika po imenu Kano. Ona otkriva da ona i Jax istražuju postojanje Mortal Kombata i da se zmajev žig može prenijeti na svakoga tko ubije izvornog nositelja. Napadne ih Shang Tsungov ubojica, Syzoth, no Kano ga ubije uz Colea i Sonyinu pomoć. Oni putuju u Raidenov hram i upoznaju aktualne prvake Earthrealma Liu Kanga i Kung Laoa prije nego što ih dovedu u Raiden, koji je kritičan prema pridošlicama. Pridružuje im se Jax, kojeg je Raiden spasio i opremio kompletom mehaničkih ruku. Shang Tsung pokušava napasti hram, ali je zaustavljen kada ga Raiden zaštiti od upada. Dok Sonya pomaže Jaxu da se oporavi, Cole i Kano treniraju s Kangom i Laom kako bi otključali svoju "arkanu", posebnu moć jedinstvenu za sve nositelje zmajevih oznaka.

Tijekom svađe, Kano budi svoju arkanu, sposobnost da ispali laser iz njegovog desnog oka. Cole ne može probuditi svoju arkanu unatoč svojoj upornosti. Razočaran Coleom, Raiden ga šalje natrag svojoj obitelji, dok otkriva da je potomak Hasashija. Shang Tsung okuplja svoje ratnike, uključujući Kanoovog bivšeg saveznika, Kabala, da napadnu hram. Kabal uvjerava Kanoa da prebjegne i sabotira štit. Tijekom borbe, Jax probudi svoju arkanu, dajući mu snagu i poboljšane ruke. Istodobno, Youngse napada Goro. Cole podiže svoju arkanu, dajući mu oklop i set tonfa. Ubija Goroa i pomaže odbiti napad na hram. Shang Tsung i Sub-Zero su razbješnjeni kada Raiden otkrije Coleovu krvnu lozu prije nego što on teleportira većinu boraca Zemaljskog carstva u Void, siguran prostor između carstava. Lao se, međutim, žrtvuje braneći Colea.

Cole predlaže plan za prisiljavanje prvaka Outworlda u jedinstvenu borbu s onima iz Earthrealma prije nego što zajedno neutraliziraju Sub-Zero, prisiljavajući turnir koji je Shang Tsung pokušao spriječiti. Slažući se s planom, Raiden daje kune Colea Hanza, na kojima je još uvijek Hanzova krv, govoreći mu da bi korištenjem toga Hanzov duh natjerao Hanzoov duh da se bori uz njega. Raiden prenosi Colea i njegove saveznike do njihovih ciljeva. Dok je pobjeđivala prvake Outworlda, Sonya ubija Kanoa i dobiva njegov žig zmaja, a također dobiva sposobnost ispaljivanja ljubičastih energetskih eksplozija kao vlastite arkane, koju također koristi da ubije Mileenu. Sub-Zero otima Coleovu obitelj kako bi ga namamio u borbu jedan na jedan. Nadvladan Sub-Zeroom, Cole koristi kunai i isušuje Hanzovu krv koja je ostala na njemu, oslobađajući Hanza kao osvetoljubivog duha, Škorpiona. Prepoznavši Colea kao svog potomka, Scorpion mu pomaže pobijediti Sub-Zeroa i osloboditi njegovu obitelj prije nego što sruši Sub-Zero paklenom vatrom. Zahvalivši Coleu što ga je oslobodio i zatraživši da se pobrine za krvnu liniju Hasashija, Scorpion odlazi dok Raiden, drugi prvaci i Shang Tsung dolaze.

Shang Tsung se zaklinje na osvetu jer šalje leševe svojih prvaka natrag u Outworld prije nego što ga Raiden protjera. Raiden izjavljuje svoju namjeru trenirati nove ratnike u pripremi za sljedeći turnir i zadaje svoje trenutne prvake da ih regrutiraju. Cole zatim odlazi u Los Angeles u potragu za holivudskim borilačkim umjetnikom i filmskom zvijezdom, Johnnyjem Cageom.

 


Gledajte Mortal Kombat (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Mortal Kombat (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Mortal Kombat (2021 ) HDRip
Mortal Kombat (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Mortal Kombat (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Mortal Kombat (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Mortal Kombat Filmovi 2021
Mortal Kombat 2021 Ceo film
Mortal Kombat 2021 Cijeli film
Mortal Kombat premijera 2021
Mortal Kombat u bioskopu 2021
Mortal Kombat u hrvatskoj 2021
Mortal Kombat u srbiji 2021
Mortal Kombat u americi 2021
Mortal Kombat u bioskopima 2021
Mortal Kombat ceo film 2021
Mortal Kombat ceo film online 2021
Mortal Kombat online sa prevodom 2021
Mortal Kombat ceo film online za gledanje 2021
Mortal Kombat ceo film online besplatno 2021
Mortal Kombat 2021 Prevodom

rich_text    
Arrastrar para reorganizar las secciones
Editor de contenido enriquecido
rich_text    

Comentarios de la página